Tijd en aandacht voor uw angst kan veel problemen in de toekomst voorkomen. Graag wil ik u laten kennismaken met mijn Coachpraktijk gericht op kinderen en volwassenen met tandartsangst.

De oorzaak van de angst achterhalen, leren omgaan met de angst, daarbij de juiste handvaten kunnen aanreiken en daarmee een patroon wat die angstgevoelens aanjaagt doorbreken, dat is de missie van Coachpraktijk Open je Moed.

Kinderen kunnen na de coaching op een speelse manier kennismaken met de tandarts en zijn omgeving. Op woensdagmiddag nemen we hier ruim de tijd voor, om zo ook de angst voor het onbekende weg te nemen.

Coaching bij angst en preventieve gebitsbehandelingen zijn een succesvolle combinatie om uiteindelijk minder gespannen weer bij eigen tandarts onder behandeling te komen. Samen met ‘de lieve tandartsen’ van Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners in Dokkum, heb ik de handen in één geslagen en bieden we de mogelijkheid dicht bij huis uw tandartsangst te kunnen overwinnen.

U kunt contact opnemen wanneer behandelen in de reguliere praktijk vanwege de angst moeizaam gaat of helemaal niet lukt. Tandheelkundige kosten worden tot 18 jaar voor een groot deel vergoed door de basisverzekering. Ook het eigen risico is hierop niet van toepassing.

Nieuwsgierig geworden naar wat we voor u kunnen betekenen? Neem de eerste stap weer over de drempel van ‘de lieve tandarts’ .

Heidi

Ga terug naar nieuwsoverzicht