Tandartspraktijk Ubbink & Partners uit Dokkum is gevestigd in gebouw De Donger op het terrein van Ziekenhuis De Sionsberg. In De Donger zijn meerdere medische disciplines gehuisvest. Onze praktijk heeft 5 behandelkamers. We doen al het werk met vier tandartsen, twee baliemedewerksters, vijf assistentes, één mondhygiëniste, twee preventie assistentes en twee paro-preventie assistentes. Preventie en mondhygiëne krijgen bij ons altijd de volle aandacht.

Wat betreft specialistische behandelingen, bijvoorbeeld op het gebied van orthodontie of implantologie, werken we samen met vaste specialisten. Hierbij begeleiden wij wel het proces en blijven aanspreekpunt voor onze patiënten.

Vertrouwen en klantvriendelijkheid zijn bij ons geen loze begrippen, maar maken we dagelijks in de praktijk waar. Jonge kinderen proberen we altijd zo goed mogelijk op hun gemak te stellen, waardoor “angst voor de tandarts” zoveel als mogelijk wordt voorkomen. Maar ook ouderen zijn bij ons verzekerd van goede zorg.

Wat doen wij

Wij geloven in duurzaamheid, daarom doen wij veel aan preventie en gebruiken wij in onze praktijk zoveel mogelijk duurzame materialen waaronder biocompatible vulmateriaal voor het vullen van gaatjes en gaan wij voor duurzame relaties.

Wat vinden wij belangrijk

Een open structuur, deze vindt u niet alleen in de inrichting maar ook in onze manier van werken. Wij proberen vanuit de cliënt te denken als het gaat om tandheelkundige oplossingen maar ook als het gaat om financiële oplossingen of klachten. Samen met onze cliënten proberen we er het beste van te maken.

Flexibiliteit

Flexibiliteit is de rode draad die loopt door onze manier van werken. Het komt onder andere tot uiting in de bereikbaarheid van onze praktijk, het ontbreken van wachtlijsten, het onmiddellijk terecht kunnen bij pijnklachten en het open staan voor vernieuwingen.

Beleid

Ons beleid is erop gericht om de tandheelkunde toegankelijk te maken en te houden voor iedereen met speciale aandacht voor kinderen en ouderen.