Marius Kuisys

Tandarts: BIG-69913146002
Enthousiast, perfectionist, uitdagingen in mijn vak, vader, reizen.
Meer weten?

Over

5 jaar geleden ben ik vanuit Litouwen naar Nederland gekomen om hier mijn vak als tandarts te gaan uitoefenen. Kaunas is de stad waar ik in 1986 ben geboren, opgegroeid en waar ik samen met mijn vrouw Lina tandheelkunde heb gestudeerd aan de medische universiteit. Na onze studie hebben we besloten om ons vak in een ander land te gaan uitoefenen. Al snel viel de keuze op Nederland. Hier is de tandheelkunde goed georganiseerd en dat past bij ons.
Op 1 februari 2012 zijn we verhuisd naar Nederland. De eerste 5 jaren ben ik in loondienst geweest om de Nederlandse tandheelkunde te leren kennen net als de taal en de mensen. Inmiddels voel ik me hier thuis, vooral ook in Friesland en wil ik hier mijn toekomst verder uitbouwen. De stap om per 1 juni 2016 met Tandartspraktijk Ubbink verder te gaan is dan ook een kroon op mijn loopbaan. In mijn vak streef ik naar perfectie en wil ik me graag toe gaan leggen op implantologie.
Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn gezin, we hebben 2 dochtertjes, Austeja en Agne. Samen reizen we graag, we houden er van om andere culturen te ontdekken.

Elisabeth van den Bremer-Kuiper

Tandarts: BIG-89055647802
Geduldig, vrolijk, perfectionistisch, enthousiast en heel creatief.
Meer weten?

Over

Op 27 juli 2001 ben ik aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna 7 jaar parttime gewerkt in een tandartspraktijk in Maarsen-dorp en parttime heb ik les gegeven als docent tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. De combinatie van werken in de praktijk en het lesgeven aan de Universiteit is ontzettend leuk. Naast het feit dat je met je neus bovenop alle nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen zit, is het zeer inspirerend om nieuwe aankomende tandartsen te enthousiasmeren voor ons geweldige beroep.
In 2008 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Damwoude en ben ik gaan werken als tandarts in Dokkum. Naast het werken in Dokkum heb ik ook kort gewerkt als tandarts docent aan de Universiteit van Groningen.
Mijn voorliefde in het vak gaat uit naar het doen van wortelkanaalbehandelingen en het maken van protheses. Maar het allermooiste van mijn beroep blijft het met veel geduld opbouwen van een vertrouwensband met mensen en ze na een behandeling met een glimlach de deur uit zien gaan.

Kevin Montesinos

Tandarts: BIG-49921082302
Open mind, verantwoordelijk, sport, natuur, reizen en andere culturen
Meer weten?

Over

Hallo ik ben Kevin en mijn beroep is tandarts. Ik vindt het lastig om over mijzelf te schrijven maar als dat dan toch moet.... wil ik mijzelf graag voorstellen als persoon die graag met een groot verantwoordelijkheidsgevoel mensen dag na dag behandeld als tandarts. Ik kom uit Spanje en heb daar ook mijn opleiding tot tandarts gedaan en nog steeds volg ik post universitaire opleidingen. Ik wil graag ervaring in andere landen opdoen en daarom werk ik nu hier.
Ik reis graag en ben geïnteresseerd in hoe andere mensen in andere landen leven. Ook natuur is daarin een belangrijk aspect. Daarnaast ben ik sportief, ik zwem graag maar doe ook aan gym.

Alie Wiegersma

Preventieassistente
Persoonlijk contact, uitleg geven, veeldzijdig, moeder
Meer weten?

Over

Sinds 1996 werk ik in de praktijk, eerst een aantal jaren als tandartsassistente en daarna kwam ik voor een nieuwe uitdaging, opnieuw naar school en een cursus volgen tot preventieassistente en deze functie vervul ik nog steeds. Preventieassistente zijn geeft kleur aan het vak, het is afwisselend met veel zelfstandige taken en persoonlijk contact met de mensen. Als preventieassistente besteed je veel aandacht aan mondhygiëne. Het is leuk om mensen uitleg te geven over hoe je goed moet poetsen en je tandvlees gezond kunt houden. Ook het omgaan met eet- en drinkmomenten zijn erg belangrijk voor een goede mondhygiëne. Een volgende uitdaging voor mij was het volgen van de cursus 'verdoving geven' Mijn baan is veelzijdig en ik heb er veel plezier in en hoop dat nog vele jaren te hebben.
Verder ben ik getrouwd en trotse moeder van drie kinderen.

Trienke Oldenburger

Baliemedewerkster
Afspraken, plezier, humor, 3 zonen, fietsen, Terschelling
Meer weten?

Over

Ik ben baliemedewerkster. Als u de praktijk belt krijgt u mij aan de telefoon. Mijn werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het inplannen van afspraken en het beheren van de agenda. Daarnaast verricht ik nog vele andere werkzaamheden waar onder uitslagen door bellen, management ondersteunen, de stoelassistentes ondersteunen, fluoride geven aan kinderen enz. Ik heb hier inmiddels mijn draai gevonden nadat ik bijna 30 jaar bij een bank gewerkt heb. Voor mij is plezier in mijn werk en humor op de werkvloer erg belangrijk.
Ik ben getrouwd en heb 3 bijna volwassen zonen. In mijn vrije tijd houd ik van fietsen en wandelen in de natuur, het liefst doe ik dit een paar keer per jaar op Terschelling.

Heleen Iedema-Minnema

Preventie assistente
Afwisseling, persoonlijk contact, plezier, korfbal
Meer weten?

Over

Sinds 13 juni 2014 ben ik officieel afgestudeerd als tandartsassistente. In mijn tweede leerjaar van de opleiding heb ik een geheel schooljaar stage gelopen op maandag en dinsdag in de praktijk en sinds juni 2014 ben ik er werkzaam voor twee dagen in de week. Het leuke aan mijn beroep is, dat het altijd afwisselend is, en de persoonlijke contacten die je hebt met de mensen. Er is geen dag hetzelfde. Ik hoop dat ik nog vele jaren met plezier dit werk mag uitvoeren.
Verder heb ik als hobby korfbal, ik ben trainster en korfbal zelf bij de vereniging KV. De Granaet in Dokkum.

Rika de Groot

Tandartsassistente
Zorgzaam, leergierig, spontaan, humor.
Meer weten?

Over

In 2015 heb ik mijn diploma voor tandartsassistente gehaald en op 1 juni 2016 ben ik bij Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners als stoelassistente voor 4 dagen in de week in dienst gekomen. Het is een fijn beroep, het persoonlijk contact met mensen en ook de variatie geven veel voldoening. Ik kan er mijn kwaliteiten zoals zorgzaamheid goed in kwijt en dat voelt goed. Mijn doel is me verder te ontwikkelen in mijn vak doormiddel van aanvullende cursussen. Naast mijn werk luister ik graag naar muziek en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Soms heb ik ook een logeerhondje waarmee ik erop uit kan trekken en lekker kan spelen. De vakanties vul ik graag met reizen.

Fryda de Graaf

Paro Preventieassistente
Empathie, geduld, motiveren, leren van elkaar, vissen, natuur, hardlopen
Meer weten?

Over

Fryda de Graaf is mijn naam, ik ben getrouwd en heb 2 dochters. Tandartsassistente worden had ik nooit van mijzelf verwacht. Erg verrassend! Als kind had ik veel angst voor de tandarts, maar nu ben ik heel erg blij dat ik deze keuze heb gemaakt. Na de opleiding kon ik gelijk aan de slag. Als snel merkte ik dat ik meer wilde en ging aanvullende cursussen doen. Sinds 2008 werk ik zelfstandig als preventieassistente en heel binnenkort start ik met de opleiding paro preventieassistente. Het beroep is veelzijdig en ik kan er al mijn kwaliteiten in kwijt. Kwaliteit staat daarbij voorop. Preventie (voorkomen van) is mijn doel daartoe zet ik mijn kennis in. Naast mijn vak besteed ik graag aandacht aan mijn gezin, ontspannen doe ik door te vissen en hardlopen en genieten van de natuur.
Vanaf juli 2017 mag ik het team van Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners versterken. Ik zie jullie graag in de praktijk.

Heidi Veenstra

Paro Preventieassistente
Begeleiden, motiveren, nauwkeurig, leidster en supporter van voetbalteam zoon, hardlopen
Meer weten?

Over

Sinds 2000 werk ik in de tandheelkunde al ruim 17 jaar dus. Aanvankelijk als tandartsassistente en in later heb ik mij mogen ontwikkelen tot paro preventieassistente en praktijkmanager. Mijn hart ligt echter bij het preventiewerk en sinds november 2017 mag ik dat bij tandartsenpraktijk Ubbink & Partners tot uitvoering brengen. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, ik heb een hele dankbare taak.
In mijn vrije tijd ben vaak ik langs de lijn van het voetbalveld te vinden als leidster en supporter van het voetbalteam van mijn zoon en als ik daar niet ben dan kun je mij hardlopend tegen komen.

Nynke Klaassens

Balieassistente en tandartsassistente
Initiatief nemen, humor en sociaal, lekker gezellig met familie en vriendinnen
Meer weten?

Over

In 2017 haalde ik mijn diploma voor tandartsassistente en sinds dat moment ben ik bezig mij in dit vakgebied te bekwamen. De eerste ervaringen mocht ik opdoen als assistente op de poli kaakchirurgie en daar heb ik veel geleerd. Nu mag ik U bij Tandartspraktijk Ubbink & Partners helpen aan de balie en misschien soms ook aan de stoel. Het liefste wil ik dat u zich hier op uw gemak voelt, daar maak ik mij sterk voor. Natuurlijk is het ook belangrijk dat ik het vak goed bijhoud.
Als ik vrij heb ben ik graag samen met familie of met vriendinnen lekker terrasjes pakken. Vanaf nu ben ik één van uw eerste aanspreekpunten in de praktijk.

Marieke v/d Weg-Poortinga

Tandartsassistente
Sociaal, samenwerken en lekker met vrienden en familie op de camping
Meer weten?

Over

Mijn naam is Marieke, ik ben sinds 2011 tandartsassistente. Op mijn laatste werkplek was ik orthodontie assistente en werkte ik onder supervisie van een orthodontist grotendeels zelfstandig. Het werk was leuk maar mijn hart ligt toch meer bij het assisteren van een "gewone" tandarts en daarom werk ik nu bij Tandartspraktijk Ubbink & Partners. Het werk is heel afwisselend en nu kan ik weer samen met de tandarts mensen helpen. Samenwerken met collega's doe ik het liefst en dat hoop ik nog jaren te mogen doen.
Buiten mijn werk is mijn gezin heel belangrijk, ik ben getrouwd en heb een zoon. In mijn vrije tijd ben ik graag samen met familie en vrienden en in de weekenden zijn we veelal te vinden op de camping.

Fanar Siawesh

Mondhygiëniste
Sociaal, enthousiast, passie voor mijn vak en kwaliteit
Meer weten?

Over

Hallo ik ben Fanar Siawesh en ik ben geboren in Irak. Als kind ben ik samen met mijn familie naar Zweden verhuisd en eigenlijk ben ik daar opgegroeid. In 2006 heb ik mijn opleiding als mondhygiënist aan de Jönköpings universiteit in Zweden afgerond. In dat zelfde jaar kwam ik tijdens mijn vakantie een leuke man tegen hij woonde in Nederland en zo heeft de liefde mij hier naartoe gebracht. In 2010 ben ik met een cursus Nederlands begonnen en ben ik als mondhygiëniste aan de slag gegaan. Ik werk momenteel met veel plezier in verschillende praktijken.
Ik ben een sociaal type en ook heel enthousiast, deze kwaliteiten zet ik in voor mijn werk. Met passie voor het vak wil ik mensen behandelen met de focus op kwaliteit. Daarnaast vindt ik een gezellig team onmisbaar.

Alie Hamstra

Tandartsassistente
Enthousiast, volleybal en gezellig met vriendinnen
Meer weten?

Over

Hallo,
Mijn naam is Alie en sinds 2017 ben ik in opleiding voor tandartsassistente.
Op dit moment vul ik mijn stagedagen bij Ubbink & Partners en als ik geen stage hoef te lopen mag ik hier ook werken en meer ervaring op doen. De afwisselende taken die ik hier doe weten mij altijd te boeien.
In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken.

Anne de Vries

Tandartsassistente in opleiding
Wereldburger, praktisch, technisch en creatief
Meer weten?

Over

Mijn naam is Anne de Vries, 22 jaar oud en geboren in Dokkum.
Sinds januari ben ik bij Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners in opleiding als tandartsassistent. Na een aantal jaren veel van de wereld te hebben gezien heb ik de keuze gemaakt voor de tandheelkunde. Door het reizen heb ik veel levenservaring opgedaan. Het was een leuke tijd en ik heb veel mensen ontmoet. Al mijn opgedane ervaring kan ik nu toepassen op de werkvloer bij Ubbink & Partners en daarvoor ben ik dankbaar. Het is de juiste keuze geweest. Ik heb her er erg naar mijn zin en het is elke dag anders. Ook ben ik één dag in de week werkzaam in Leeuwarden. Ik ben graag praktisch en technisch bezig. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en sport ik graag. Creatief bezig zijn is mijn ding. Ik heb een lieve hond waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik woon nog thuis samen met mijn ouders, zusje en broertje.