Marius Kuisys

Tandarts: BIG-69913146002
Enthousiast, perfectionist, uitdagingen in mijn vak, vader, reizen.
Meer weten?

Over

5 jaar geleden ben ik vanuit Litouwen naar Nederland gekomen om hier mijn vak als tandarts te gaan uitoefenen. Kaunas is de stad waar ik in 1986 ben geboren, opgegroeid en waar ik samen met mijn vrouw Lina tandheelkunde heb gestudeerd aan de medische universiteit. Na onze studie hebben we besloten om ons vak in een ander land te gaan uitoefenen. Al snel viel de keuze op Nederland. Hier is de tandheelkunde goed georganiseerd en dat past bij ons.
Op 1 februari 2012 zijn we verhuisd naar Nederland. De eerste 5 jaren ben ik in loondienst geweest om de Nederlandse tandheelkunde te leren kennen net als de taal en de mensen. Inmiddels voel ik me hier thuis, vooral ook in Friesland en wil ik hier mijn toekomst verder uitbouwen. De stap om per 1 juni 2016 met Tandartspraktijk Ubbink verder te gaan is dan ook een kroon op mijn loopbaan. In mijn vak streef ik naar perfectie en wil ik me graag toe gaan leggen op implantologie.
Mijn vrije tijd besteed ik graag samen met mijn gezin, we hebben 2 dochtertjes, Austeja en Agne. Samen reizen we graag, we houden er van om andere culturen te ontdekken.

Kevin Montesinos

Tandarts: BIG-49921082302
Open mind, verantwoordelijk, sport, natuur, reizen en andere culturen
Meer weten?

Over

Hallo ik ben Kevin en mijn beroep is tandarts. Ik vindt het lastig om over mijzelf te schrijven maar als dat dan toch moet.... wil ik mijzelf graag voorstellen als persoon die graag met een groot verantwoordelijkheidsgevoel mensen dag na dag behandeld als tandarts. Ik kom uit Spanje en heb daar ook mijn opleiding tot tandarts gedaan en nog steeds volg ik post universitaire opleidingen. Ik wil graag ervaring in andere landen opdoen en daarom werk ik nu hier.
Ik reis graag en ben geïnteresseerd in hoe andere mensen in andere landen leven. Ook natuur is daarin een belangrijk aspect. Daarnaast ben ik sportief, ik zwem graag maar doe ook aan gym.

Valéria Pestana

Tandarts: BIG-39928480202
Empathie, vrolijk, verantwoordelijk, familie, natuur en perfectionistisch
Meer weten?

Over

Hallo, ik ben Valéria. In 2017 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit van Viseu in Portugal als tandarts. Daarna heb ik gewerkt als tandarts in Portugal om ervaring op te doen.
Al tijdens mijn studie in Portugal heb ik een uitwisseling gedaan met tandheelkunde studenten uit Kroatië. Vanaf dat moment had ik de wens om in het buitenland te gaan werken.
De keuze is op Nederland gevallen omdat de tandheelkunde hier goed is georganiseerd en er veel aan preventie wordt gedaan.
In december 2020 ben ik samen met mijn dochter Maria verhuisd naar Nederland en woon ik met veel plezier in Leeuwarden. We hebben het goed naar onze zin in het noorden van Nederland en ik hoop u snel te zien in de praktijk.
Mijn motivatie in deze baan is om de best mogelijke behandeling te bieden en mensen aan het lachen te maken.
Mijn vrije tijd besteed ik graag aan wandelen in de natuur met mijn dochter, reizen, piano spelen en paardrijden.

Henny Zonder

Tandarts: BIG-29929254202
Zorgzaam, perfectionistisch, leergierig en sociaal
Meer weten?

Over

Toen ik jong was wilde ik in de zorg werken om mensen te kunnen helpen. Ik heb voor de studie Tandheelkunde gekozen, omdat het creatieve werk in combinatie met de precisie fantastisch vindt. In 2002 heb ik mijn studie Tandheelkunde aan de Universiteit van Jakarta (Indonesië) afgerond. Na mijn studie heb ik voor de overheid gewerkt als tandarts op het afgelegen Indonesisch eiland Flores. Naast mijn werk als tandarts, leerde ik over de nieuwe technologieën die worden gebruikt in de tandheelkunde. In 2014 behaalde ik mijn postdoctorale graad in Prosthodontie aan de Universiteit van Jakarta (Indonesië). Naast de algemene tandheelkunde heb ik een grote passie voor Esthetische Tandheelkunde. Voor mij is het belangrijk dat een bezoek aan de tandarts aangenaam is.

Sinds 2015 ben ik woonachtig Nederland, ik ben getrouwd en trotse moeder van twee dochters. Verder heb ik in mijn vrije tijd als hobby bakken van taarten.

Fanar Siawesh

Mondhygiëniste
Sociaal, enthousiast, passie voor mijn vak en kwaliteit
Meer weten?

Over

Hallo ik ben Fanar Siawesh en ik ben geboren in Irak. Als kind ben ik samen met mijn familie naar Zweden verhuisd en eigenlijk ben ik daar opgegroeid. In 2006 heb ik mijn opleiding als mondhygiënist aan de Jönköpings universiteit in Zweden afgerond. In dat zelfde jaar kwam ik tijdens mijn vakantie een leuke man tegen hij woonde in Nederland en zo heeft de liefde mij hier naartoe gebracht. In 2010 ben ik met een cursus Nederlands begonnen en ben ik als mondhygiëniste aan de slag gegaan. Ik werk momenteel met veel plezier in verschillende praktijken.
Ik ben een sociaal type en ook heel enthousiast, deze kwaliteiten zet ik in voor mijn werk. Met passie voor het vak wil ik mensen behandelen met de focus op kwaliteit. Daarnaast vindt ik een gezellig team onmisbaar.

Heidi de Boer

Paro Preventieassistente
Begeleiden, motiveren, nauwkeurig, leidster en supporter van voetbalteam zoon, hardlopen
Meer weten?

Over

Sinds 2000 werk ik in de tandheelkunde al ruim 17 jaar dus. Aanvankelijk als tandartsassistente en in later heb ik mij mogen ontwikkelen tot paro preventieassistente en praktijkmanager. Mijn hart ligt echter bij het preventiewerk en sinds november 2017 mag ik dat bij tandartsenpraktijk Ubbink & Partners tot uitvoering brengen. Ik ga elke dag met plezier naar mijn werk, ik heb een hele dankbare taak.
In mijn vrije tijd ben vaak ik langs de lijn van het voetbalveld te vinden als leidster en supporter van het voetbalteam van mijn zoon en als ik daar niet ben dan kun je mij hardlopend tegen komen.

Alie Hamstra

Paro-preventieassistente
Enthousiast, volleybal en gezellig met vriendinnen
Meer weten?

Over

Hallo,
Mijn naam is Alie en sinds 2017 ben ik in opleiding voor tandartsassistente.
Op dit moment vul ik mijn stagedagen bij Ubbink & Partners en als ik geen stage hoef te lopen mag ik hier ook werken en meer ervaring op doen. De afwisselende taken die ik hier doe weten mij altijd te boeien.
In mijn vrije tijd doe ik aan volleybal en vind ik het leuk om met vriendinnen af te spreken.

Alie Wiegersma

Preventieassistente
Persoonlijk contact, uitleg geven, veeldzijdig, moeder
Meer weten?

Over

Sinds 1996 werk ik in de praktijk, eerst een aantal jaren als tandartsassistente en daarna kwam ik voor een nieuwe uitdaging, opnieuw naar school en een cursus volgen tot preventieassistente en deze functie vervul ik nog steeds. Preventieassistente zijn geeft kleur aan het vak, het is afwisselend met veel zelfstandige taken en persoonlijk contact met de mensen. Als preventieassistente besteed je veel aandacht aan mondhygiëne. Het is leuk om mensen uitleg te geven over hoe je goed moet poetsen en je tandvlees gezond kunt houden. Ook het omgaan met eet- en drinkmomenten zijn erg belangrijk voor een goede mondhygiëne. Een volgende uitdaging voor mij was het volgen van de cursus 'verdoving geven' Mijn baan is veelzijdig en ik heb er veel plezier in en hoop dat nog vele jaren te hebben.
Verder ben ik getrouwd en trotse moeder van drie kinderen.

Heleen Iedema-Minnema

Preventie assistente
Afwisseling, persoonlijk contact, plezier, korfbal
Meer weten?

Over

Sinds 13 juni 2014 ben ik officieel afgestudeerd als tandartsassistente. In mijn tweede leerjaar van de opleiding heb ik een geheel schooljaar stage gelopen op maandag en dinsdag in de praktijk en sinds juni 2014 ben ik er werkzaam voor twee dagen in de week. Het leuke aan mijn beroep is, dat het altijd afwisselend is, en de persoonlijke contacten die je hebt met de mensen. Er is geen dag hetzelfde. Ik hoop dat ik nog vele jaren met plezier dit werk mag uitvoeren.
Verder heb ik als hobby korfbal, ik ben trainster en korfbal zelf bij de vereniging KV. De Granaet in Dokkum.

Rika de Groot

Preventieassistente
Zorgzaam, leergierig, spontaan, humor.
Meer weten?

Over

In 2015 heb ik mijn diploma voor tandartsassistente gehaald en op 1 juni 2016 ben ik bij Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners als stoelassistente voor 4 dagen in de week in dienst gekomen. Het is een fijn beroep, het persoonlijk contact met mensen en ook de variatie geven veel voldoening. Ik kan er mijn kwaliteiten zoals zorgzaamheid goed in kwijt en dat voelt goed. Mijn doel is me verder te ontwikkelen in mijn vak doormiddel van aanvullende cursussen. Naast mijn werk luister ik graag naar muziek en breng ik veel tijd door met vrienden en familie. Soms heb ik ook een logeerhondje waarmee ik erop uit kan trekken en lekker kan spelen. De vakanties vul ik graag met reizen.

Anne de Vries

Tandartsassistente
Wereldburger, praktisch, technisch en creatief
Meer weten?

Over

Mijn naam is Anne de Vries, 22 jaar oud en geboren in Dokkum.
Sinds januari ben ik bij Tandartsenpraktijk Ubbink & Partners in opleiding als tandartsassistent. Na een aantal jaren veel van de wereld te hebben gezien heb ik de keuze gemaakt voor de tandheelkunde. Door het reizen heb ik veel levenservaring opgedaan. Het was een leuke tijd en ik heb veel mensen ontmoet. Al mijn opgedane ervaring kan ik nu toepassen op de werkvloer bij Ubbink & Partners en daarvoor ben ik dankbaar. Het is de juiste keuze geweest. Ik heb her er erg naar mijn zin en het is elke dag anders. Ook ben ik één dag in de week werkzaam in Leeuwarden. Ik ben graag praktisch en technisch bezig. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en sport ik graag. Creatief bezig zijn is mijn ding. Ik heb een lieve hond waar ik graag tijd mee doorbreng. Ik woon nog thuis samen met mijn ouders, zusje en broertje.

Melanie Hiemstra

Tandartsassistente
Enthousiast, lezen, spontaan
Meer weten?

Over

Mijn naam is Melanie Hiemstra, ik ben 21 jaar oud en ik woon in Marrum. Sinds september 2021 ben ik gestart met de BBL opleiding Tandartsassistente en word ik hier bij Tandartspraktijk Ubbink & Partners opgeleid tot Tandartsassistente. Ook heb ik de opleiding Allround Schoonheidsspecialist al afgerond, maar toch leek me het beroep tandartsassistente ook erg leuk dus heb ik de keuze gemaakt om hierin verder te gaan. In mijn vrije tijd lees ik graag en ga ik graag leuke dingen doen met mijn vriendinnen of winkelen.

Silva van der Laan

Tandartsassistente/Baliemedewerkster
Zorgzaam, spontaan, leergierig en geduldig
Meer weten?

Over

In 2018 heb ik mijn diploma voor tandartsassistent behaald, daarna heb ik anderhalf jaar een andere studie gevolgd. Ik ben er toen achter gekomen dat mijn hart meer ligt bij het assisteren. Ik heb een jaar in Leeuwarden gewerkt en vanaf Mei 2021 mag ik u welkom heten en meer ervaring opdoen bij Ubbink & Partners in Dokkum. Het leuke van dit werk is dat er geen dag hetzelfde is. Ik hoop dat ik dit werk nog met heel wat jaren mag uitvoeren.

Marieke van der Weg-Poortinga

Baliemedewerkster
Sociaal, samenwerken en lekker met vrienden en familie op de camping
Meer weten?

Over

Mijn naam is Marieke, ik ben sinds 2011 tandartsassistente. Op mijn laatste werkplek was ik orthodontie assistente en werkte ik onder supervisie van een orthodontist grotendeels zelfstandig. Het werk was leuk maar mijn hart ligt toch meer bij het assisteren van een "gewone" tandarts en daarom werk ik nu bij Tandartspraktijk Ubbink & Partners. Het werk is heel afwisselend en nu kan ik weer samen met de tandarts mensen helpen. Samenwerken met collega's doe ik het liefst en dat hoop ik nog jaren te mogen doen.

Trienke Oldenburger

Baliemedewerkster
Afspraken, plezier, humor, 3 zonen, fietsen, Terschelling
Meer weten?

Over

Ik ben baliemedewerkster. Als u de praktijk belt krijgt u mij aan de telefoon. Mijn werkzaamheden bestaan voor een groot deel uit het inplannen van afspraken en het beheren van de agenda. Daarnaast verricht ik nog vele andere werkzaamheden waar onder uitslagen door bellen, management ondersteunen, de stoelassistentes ondersteunen, fluoride geven aan kinderen enz. Ik heb hier inmiddels mijn draai gevonden nadat ik bijna 30 jaar bij een bank gewerkt heb. Voor mij is plezier in mijn werk en humor op de werkvloer erg belangrijk.
Ik ben getrouwd en heb 3 bijna volwassen zonen. In mijn vrije tijd houd ik van fietsen en wandelen in de natuur, het liefst doe ik dit een paar keer per jaar op Terschelling.

Rianne Hoekstra

Tandartsassistente
Enthousiast, veelzijdig, terrassen
Meer weten?

Over

Ik ben in 2020 begonnen met de opleiding tot tandartsassistente op de Friese poort in Leeuwarden. Ik moest vanaf mijn 2e leerjaar beginnen met stage, Toen ben ik hier bij tandartspraktijk Ubbink & partners beland als stagiaire en mocht ik hier ook blijven in mijn 3e leerjaar. Ik heb hier al heel veel kennis en ervaring mogen opdoen zowel aan de stoel als assistente maar ook achter de balie als baliemedewerker ben ik vaak te vinden. Deze afwisseling maakt het voor mij erg leuk.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om met vriendinnen wat leuks te doen zoals shoppen of even zitten op het terras.