In onze tandartspraktijk houden wij ons graag uitsluitend bezig met tandheelkundige zorg op maat. Wij zorgen liever voor u en uw gebit dan dat wij veel tijd besteden aan de financiele administratie. Daarom hebben wij de verwerking van nota’s overgedragen aan Famed.

Over Famed
Famed is gespecialiseerd in het factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals opticiens, tandartsen, orthodontisten, huisartsen, fysiotherapeuten, psychiaters en dierenartsen. Het is een bedrijf met ruime ervaring en daarmee voor ons een betrouwbare partner om mee samen te werken. Voor meer informatie kunt u kijken op www.famed.nl.

Wat betekent dit voor u?
Voor u verandert er door deze samenwerking niet veel. U komt, zoals u gewend bent, gewoon naar onze tandartspraktijk voor uw behandeling(en). De nota ontvangt u dan van Famed.

Gemak bij de betaling van uw ontvangen nota
Famed hanteert een standaard betaaltermijn van 30 dagen. Heeft u net iets meer tijd nodig om de nota te voldoen? Neem dan contact op met Famed en maak een betaalafspraak.

Heeft u een vraag over uw ontvangen nota?
Voor vragen over uw nota kunt u terecht op www.notavanfamed.nl (onder optie ‘Vraag & antwoord’). U kunt ook contact opnemen met het Contact Center van Famed, bereikbaar via e-mail contactcenter@famed.nl of via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,90 per gesprek, plus uw gebruikelijke belkosten). Het Contact Center van Famed is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 18:00 uur.

Alles online snel en gemakkelijk zelf regelen

De nota’s van Famed digitaal ontvangen?
Wenst u de nota’s digitaal te ontvangen? Dat kan via Nota van Famed (www.notavanfamed.nl). Via dit beveiligde, online portaal kunt u bovendien veel zaken rondom de nota zelf regelen. Zo kunt u bijvoorbeeld controleren of de nota betaald is, een adreswijziging doorgeven of een betalingsregeling treffen. Indien u zich aanmeldt bij Nota van Famed heeft u bovendien de mogelijkheid om de nota’s van Famed eenvoudig te betalen met iDEAL.

Privacy
Voor een correcte administratie en facturatie dienen wij uw gegevens aan Famed te verstrekken.
Famed gaat hier, net als wij, uiterst zorgvuldig mee om. Famed is als factoringmaatschappij in de zorg ISO 9001 én NEN 7510 gecertificeerd. Meer informatie over het privacy beleid van Famed kunt u vinden op www.notavanfamed.nl.