Na afloop van uw behandeling kunnen uw tanden worden gepolijst. Een polijstpasta wordt op uw tanden aangebracht met behulp van een borsteltje. Vervolgens worden uw tanden gepolijst. Wilt u uw tanden laten polijsten door een specialist, dan bent u bij Tandartspraktijk Ubbink aan het juiste adres.

Effect van behandeling

Tandsteen is erg vervelend, maar kan gelukkig met goede zorg worden verwijderd. Door het verwijderen van de tandsteen wordt één van de oorzaken van uw tandvleesontsteking aangepakt. Het is van belang dat uw tandvlees weer herstelt, en daarvoor zult u serieus bezig moeten zijn met een goede mondhygiëne. Tanden polijsten zorgt ervoor dat ongewenste aanslag wordt verwijderd, en het zorgt er tevens voor dat de esthetiek hersteld wordt.

Er bestaat veel onduidelijkheid over het voorkomen en verwijderen van tandsteen. Ook tanden polijsten, dat vaak gepaard gaat met het verwijderen van tandsteen, roept veel vragen op bij cliënten. Wat gebeurt er met mijn gebit? Waarom worden mijn tanden gepolijst? Wil ik dit eigenlijk wel? Het kan onzekerheid en angst wegnemen wanneer u op de hoogte bent van wat er zich afspeelt in uw gebit. Zodra u geen idee heeft wat een tandarts of mondhygiëniste aan het doen is, kan dit leiden tot wantrouwen en angst.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over tanden polijsten en tandsteen en aanslag verwijderen, zodat u precies weet wat er met uw gebit gebeurt tijdens een behandeling, dan kunt u altijd contact opnemen met Tandartspraktijk Ubbink. Wij staan altijd klaar om u bij te praten over eventuele behandelingen, en om u precies uit te leggen waarom we bepaalde behandelingen uitvoeren. Ook bij vragen of advies over tanden polijsten, tandsteen en aanslag verwijderen, bleken of andere zaken die het gebit aangaan, kunt u altijd aan de bel trekken.

Ga terug naar behandelingen