Zilveren Zorg

De Waadwente en Tandartspraktijk Ubbink & Partners slaan begin 2019 de handen ineen, samen gaan we ervoor om de ouderen in onze samenleving te voorzien van tandheelkundige zorg. Dit is al een lang gekoesterde wens maar bureaucratisch gezien was het in het verleden onmogelijk om dit voor elkaar te krijgen en zijn meerdere pogingen uitgelopen op niets behalve dan dat ouderen in onze eigen praktijk meer dan welkom waren. We zijn erg blij dat de Waadwente, een onderdeel van Zuidoostzorg, dit als speerpunt in hun organisatie hebben opgenomen en dat we nu samen zover zijn dat de deuren van de behandelkamer in de Waadwente geopend kunnen worden.

In eerste instantie gaan we 2 dagen per week de bewoners van de Waadwente helpen om te zorgen dat ze pijnvrij en met een goede mondgezondheid (weer) kunnen genieten van lekker eten en drinken.

Een speciaal daartoe aangenomen mondhygiëniste gaat samen met de tandartsen Pieter Ubbink en Marius Kuisys ervoor zorgen dat alle bewoners tandheelkundig en mondhygiënisch gezien op het hoogst haalbare niveau komen.

Maar daar zal het niet bij blijven, de zorg gaat op termijn ook uitgebreid worden naar de ouderen van het hele leefgebied van Dokkum en omstreken. Ons team staat klaar om op maat gemaakte zorg met een zilveren randje te leveren aan deze mooie groep mensen.

Ga terug naar nieuwsoverzicht