In onze vakanties houden we ervan om te zeilen in het binnen- of buitenland. Heerlijk met de wind in onze rug over de ruige zee zeilen, genietend van het mooie weer. Een tweede passie, waar we veel plezier aan beleven!

De Wadden

De ‘Wadden’ is ons thuisgebied en daar brengen we veel tijd door. We zijn vrij actief en organiseren dan ook de “Waddenflottieljes”, om mensen kennis te laten maken met dit prachtige gebied, dat gedomineerd wordt door tij, stroming, geulen, zandbanken, het weer, vogels, zeehondjes en nog veel meer. We maken er op de praktijk geen geheim van dat we dol zijn op water. Er hangen veel foto’s en schilderijen, die bijna allemaal wel iets met water te maken hebben.

Gebroeders Luden

Omdat we zo begaan zijn met de ‘Wadden’, sponsoren wij ook de oude reddingsboot, genaamd de “Gebroeders Luden”. Wie op het Wad is geweest tijdens een flinke storm, en zich met moeite wist te handhaven op de wilde zee, krijgt vanzelf diep respect voor deze mensen. Onder de meest barre omstandigheden huis en haard verlaten om mensen en schepen te redden. Wat een kanjers. Deze oude reddingsboot is niet meer actief in het redden van mensen en schepen, maar wordt gelukkig nog wel beheerd door een stichting die zich inzet voor het behoud van dit prachtige schip.

Ga terug naar nieuwsoverzicht