Meer over Elisabeth:

Op 27 juli 2001 ben ik aan de Universiteit van Amsterdam afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna 7 jaar parttime gewerkt in een tandartspraktijk in Maarsen-dorp en parttime heb ik les gegeven als docent tandheelkunde aan de Universiteit van Amsterdam. De combinatie van werken in de praktijk en het lesgeven aan de Universiteit is ontzettend leuk. Naast het feit dat je met je neus bovenop alle nieuwe tandheelkundige ontwikkelingen zit, is het zeer inspirerend om nieuwe aankomende tandartsen te enthousiasmeren voor ons geweldige beroep.

In 2008 ben ik met mijn gezin verhuisd naar Damwoude en ben ik gaan werken als tandarts in Dokkum. Naast het werken in Dokkum heb ik ook kort gewerkt als tandarts docent aan de Universiteit van Groningen.

Mijn voorliefde in het vak gaat uit naar het doen van wortelkanaalbehandelingen en het maken van protheses. Maar het allermooiste van mijn beroep blijft het met veel geduld opbouwen van een vertrouwensband met mensen en ze na een behandeling met een glimlach de deur uit zien gaan.

Ga terug naar nieuwsoverzicht